Telefoon: (+31) 315 34 61 64
Social media:

Nieuws

Volg de ontwikkelingen van Vermeulen Lichtarchitectuur BV op de voet!

Kerkenbeurs Zuid in de Grote Kerk te Breda op 6 en 7 april.

  • 28-03-2018

Op vrijdag en zaterdag 6 en 7 april presenteren Vermeulen Lichtarchitectuur, met haar productiepartner PoleLed zich samen met onze Belgische vertegenwoordiging, op de Kerkenbeurs als specialisten in kerkverlichting.

De Beurs is nu verdeeld in Noord en Zuid en wij staan samen op de beurs in Zuid. Er is gekozen voor Breda vanwege de gunstige ligging ten opzichte van de rest van Brabant, Zeeland, Limburg, delen van Zuid-Holland en België. Wij hopen weer veel kerkelijke beheerders en bestuurders te mogen begroeten.

Inmiddels hebben wij een nieuwe lichting kerken voorzien van LED-armaturen en een lichtbesturing waarin iedere kerk de lichtbeleving aan kan passen aan het program van eisen welke gesteld wordt door kerkbesturen.

Het Church Colour Basic Light RGBW past binnen ons concept en is voor iedere kerk een verrijking zodat er voor elke dienst en gelegenheid een gepast lichtscenario toegepast kan worden.

Wij nodigen u van harte uit op onze stand C 23, waar u al uw vragen kunt stellen betreft LED-armaturen en lichtbesturingen.

Voor gratis kaarten kunt u zich melden op www.kerkenbeurs.nl met onze code : KB2018VERM


Nieuwsgierig naar uw mogelijkheden? Voel u vrij. Kom in contact

© 2015. Lichtarchitectuur Vermeulen / Lichtendekerk.nl. Website door The Social Factory, Alle rechten voorbehouden.