Telefoon: (+31) 315 34 61 64
Social media:

Ons team

Compact en enthousiast

Ons team

Even voorstellen
Vermeulen Lichtarchitectuur BV is een compact bedrijf. Hieronder stellen we ons team graag aan u voor.

Deborah Vermeulen

Deborah is directeur-eigenaar van Vermeulen Lichtarchitectuur BV en is er verantwoordelijk voor dat de zaken op kantoor efficiƫnt en soepel verlopen. Daarnaast is zij bezig met alles te leren over het adviseren, ontwerpen e.d. zodat ze straks de werkzaamheden van haar vader kan overnemen. Daarvoor volgt Deborah nu ook de opleiding HBO lichtontwerp bij de Lighting Design Academy in Amersfoort om zo verdere creatieve en technische verdieping in het vakgebied licht te verkrijgen.

Hendrik Jan Vermeulen

Hendrik Jan is verantwoordelijk voor de vakmatige praktische werkzaamheden binnen het bedrijf. Hij adviseert, ontwerpt en is de eindverantwoordelijke voor elk project.

Gabriele Tefke

Gabriele begeleidt onze projecten in Duitsland. Zij heeft haar universitaire studie afgerond op vakken als kunstgeschiedenis en germanistiek, de wetenschap van de Duitse taal- en letterkunde. Gabriele helpt ons bij het leggen van contacten en alle daarmee verbonden correspondentie. Haar inzicht, creativiteit en achtergrond als kunsthistoricus en beeldhouwster maakt onze relatie bijzonder waardevol.

Ben de Keyser

Ben is het aanspreekpunt voor Hendrik Jan op de Belgische markt. Hij is tevens account executive voor Belgische opdrachtgevers en projecten.

Walter Hobelman

Walter is op oproepbasis actief voor Vermeulen Lichtarchitectuur en mede verantwoordelijk voor de communicatie-uitingen.

Nieuwsgierig naar uw mogelijkheden? Voel u vrij. Kom in contact

© 2015. Lichtarchitectuur Vermeulen / Lichtendekerk.nl. Website door The Social Factory, Alle rechten voorbehouden.