Telefoon: (+31) 315 34 61 64
Social media:

Visie

Vermeulen Lichtarchitectuur werkt bij elk project aan duurzaam lichtadvies voor maximale beleving in een multifunctionele omgeving dankzij hoogwaardige technieken en met minimale verbruikskosten.

Visie

“Naast de kunst van de kerkelijke architectuur die mensen naar God verwijst, is er ook een zeer eigentijdse kunst, die van de lichtarchitectuur.” En er was licht... Ed Arons Katholiek Nieuwsblad nr 12-13 / 17-12-04

Vermeulen Lichtarchitectuur is een klein bedrijf met een groot specialisme; het verlichten van kerken, zowel intern als extern. Sinds 2001 is lichtarchitect Hendrik Jan Vermeulen actief en zijn vakkennis wordt enorm gewaardeerd binnen zowel de katholieke als protestantse kerken in Nederland en daarbuiten. Sinds de start in 2001 zijn ruim 200 kerken voorzien van een nieuw lichtplan en heeft Vermeulen Lichtarchitectuur niet alleen geadviseerd, maar begeleiden wij het gehele project van installatie tot oplevering.

Dát is de kracht van Vermeulen Lichtarchitectuur; een project begeleiden vanaf de adviesfase tot ruim na de oplevering. En altijd met als doel om een intensere lichtbeleving te realiseren bij bezoekers van de kerk. Want of een kerk nu wordt gebruikt voor een dienst of viering of voor een concert of expositie, elk moment verdient de juiste lichtbeleving. Vermeulen Lichtarchitectuur is de juiste partner als het gaat om duurzaam lichtadvies voor een maximale beleving in een multifunctionele omgeving en realiseert dat dankzij hoogwaardige technieken en met minimale verbruikskosten.

Onder de knop werkwijze vindt u een uitgebreide uitleg over de manier waarop Vermeulen Lichtarchitectuur een project oppakt en uitvoert.

Nieuwsgierig naar uw mogelijkheden? Voel u vrij. Kom in contact

© 2015. Lichtarchitectuur Vermeulen / Lichtendekerk.nl. Website door The Social Factory, Alle rechten voorbehouden.