Telefoon: (+31) 315 34 61 64
Social media:

Visie

Vermeulen Lichtarchitectuur BV werkt bij elk project aan duurzaam lichtadvies voor maximale beleving in een multifunctionele omgeving dankzij hoogwaardige technieken en met minimale verbruikskosten.

Visie

Naast de kunst van de kerkelijke architectuur die mensen naar God verwijst, is er ook een zeer eigentijdse kunst, die van de lichtarchitectuur. (En er was licht... Ed Arons Katholiek Nieuwsblad nr 12-13 / 17-12-04)

Vermeulen Lichtarchitectuur BV is ontstaan als een klein bedrijf met een groot specialisme; het verlichten van kerken, zowel intern als extern. Vanaf 2001 is lichtarchitect Hendrik Jan Vermeulen actief en zijn vakkennis wordt nog steeds enorm gewaardeerd binnen zowel de katholieke als protestantse kerken in Nederland en daarbuiten. Vanaf de start in 2001 zijn ruim 300 kerken voorzien van een nieuw lichtplan en heeft Vermeulen Lichtarchitectuur niet alleen geadviseerd, maar zijn complete projecten begeleid van installatie tot oplevering. In 2020 is er een neiuwe start gemaakt en gaat Vermeulen Lichtarchitectuur BV verder op de ingeslagen weg.

Dát is de kracht van Vermeulen Lichtarchitectuur BV; een project begeleiden vanaf de adviesfase tot ruim na de oplevering. Altijd met als doel om een intensere lichtbeleving te realiseren bij bezoekers van de kerk. Want of een kerk nu wordt gebruikt voor een dienst of viering of voor een concert of expositie, elk moment verdient de juiste lichtbeleving. Vermeulen Lichtarchitectuur BV is de juiste partner als het gaat om duurzaam lichtadvies voor een maximale beleving in een multifunctionele omgeving en realiseert dat dankzij hoogwaardige technieken en met minimale verbruikskosten.

Onder de knop werkwijze vindt u een uitgebreide uitleg over de manier waarop Vermeulen Lichtarchitectuur BV een project oppakt en uitvoert.

Nieuwsgierig naar uw mogelijkheden? Voel u vrij. Kom in contact

© 2015. Lichtarchitectuur Vermeulen / Lichtendekerk.nl. Website door The Social Factory, Alle rechten voorbehouden.