Telefoon: (+31) 315 34 61 64
Social media:

Volg de ontwikkelingen van Vermeulen Lichtarchitectuur op de voet!

Vermeulen en Verweij gaan samenwerking aan

• 22-05-2018

Vermeulen Lichtarchitectuur en Verweij Elektrotechniek BV zijn een samenwerkingsverband gestart. We gaan elkaar versterken in het dienstbaar ondersteunen van projecten voor opdrachtgevers van kerkgebouwen. Roel van Stokkum (directeur) staat ons terzijde, om onze lichtontwerpen met het unieke “Clair Lux” lichtconcept turn-key te kunnen begeleiden en uit te voeren. Het prachtige team van Verweij heb ik (Hendrik Jan Vermeulen) leren kennen bij meerdere projecten. De professionele aanpak van Verweij van ons Domkerk project in Utrecht is daar een sprekend voorbeeld van.

Door onze talenten met elkaar te verbinden zijn we in staat om elke opdracht aan te gaan, waarbij we gebruik maken van elkaars kennis en ervaring. Zowel Verweij als Vermeulen zien de samenwerking daarom vol vertrouwen tegemoet en zijn er van overtuigd dat we de kerkverlichtingsbranche in een ander licht gaan zetten.

Hieronder ziet u nog twee foto's. De onderste is gemaakt door Léontine van Geffen-Lamers

Nieuwsgierig naar uw mogelijkheden? Voel u vrij. Kom in contact

© 2015. Lichtarchitectuur Vermeulen / Lichtendekerk.nl. Website door The Social Factory, Alle rechten voorbehouden.